A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Солотвинський ліцей імені Лесі Українки Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Виховні заходи 2023-2024 н.р

Дата: від до Скинути

Сьогодні в ліцеї відзначили День єднання.

Цього року День єднання святкується втретє в історії. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни це свято набуло особливого сенсу. Українці мають показати усьому світові, що сьогодні вони як ніколи єдині та попри все будуть відстоювати свої майбутнє і незалежність.

20:01 16.02.2024

22 січня Україна відзначала 105-ту річницю проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР - День Соборності.

До цієї дати в 5-х, 7-их та 8-их класах вчителька історії Явтушенко Л.І. провела уроки "З Україною в серці". Уроки проходили у формі інтерактивної гри, учні зацікавлено слухали історичні факти та були активними під час виконання завдань.

17:36 23.01.2024

Чудовий захід 1-4 кл."Зимові розваги" (Підготували Марина С.Н .,Йовдій М.Є., Грин С.О.,Шейчук Л.В.)

Через поле, через гай Йде до діток Миколай. У білесенькій торбинці Він для всіх несе гостинці В Солотвинському ліцеї ім.Лесі Українки в 1- 4 класах був проведений захід “Зимові розваги".

10:42 09.12.2023

Осінній ярмарок.

Сьогодні у нашому ліцеї відбулася осіння ярмарка на якій учні та батьки приймали активну участь,були представлені красиві осінні композиції, на ярмарку завітало багато гостей та голова селищної ради Йовдій В.М та її представники. Щиро дякуємо всім хто побував в нас в гостях. 

19:37 20.10.2023

В жовтні місяці вже традиційно, одночасно в усіх регіонах України відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий.

Захід серед учнів до Дня працівників освіти «Challenge Fest». Приєдналися до проведення цього заходу і учні Солотвинського ліцею ім.Лесі Українки Основною метою цього заходу є популяризація фізичної культури і спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, залучення якомога більше учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

21:41 03.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора