A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Солотвинський ліцей імені Лесі Українки Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Міжнародний день миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні. З нагоди Дня миру у школі пройшли тематичні заходи. День розпочався флешмобом «Голуб миру», який підготували учні.Класними керівниками години спілкування «Мир на землі – радість у родині», у шкільній бібліотеці організована книжкова виставка «Під мирним небом».Школярі висловлювали  побажаннями миру та злагоди і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

16:44 21.09.2021

День знань

Традиційно 1 вересня в СолотвинськомуЗЗСО І-ІІІ ст.№1   розпочинається новий навчальний рік: школяри ідуть до школи, де на них чекають урочистий  захід. Першокласники святкують перший дзвоник, у дворі школи відбувається святковий  концерт. Так учні школи  відзначають державне свято День знань. 1 вересня – День знань – особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день зі щирого серця хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! Вітаємо   першокласників з Першим Вересня! Нехай ходять до школи з задоволенням, радіють кожному дню!."

16:26 01.09.2021

День української вишиванки

Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу.Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегати свою ідентичність.для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято. 20 травня щорічно у світі відзначається День української вишиванки.Солотвинська школа ЗЗСО І-ІІІст.№1 теж приєдналася до цього свята.

14:34 24.05.2021

День Європи

Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Для українців-це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура.

09:41 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора