A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Солотвинський ліцей імені Лесі Українки Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

День поезії.

Живе поезія у мові, Якої мати вчила нас, У гніві, в усмішці, в любові, В красі звичайній, без прикрас. Вона — не тільки мрії срібні, А й праця, й радощі зусиль, Вона потрібна, як потрібні Вода й повітря, хліб і сіль. (День поезії - Попович О.Д. , бібліотекар ліцею Копинець Л.Я.)

22:17 05.04.2023

Показовий урок фізкультури - Олаг М.М. Хореограф танцю учениця 11 - А - Мишак Яна

Рух — це життя.Він зміцнює здоров’я. Клітинку кожну він зігріває кров’ю. Без руху швидко стане кволим тіло. Тож, склавши руки,не сиди без діла! О спорт! О спорт!Це просто клас! Дружіть із ним завжди. Здоров’я, юність, силу дасть І творчої снаги!

21:13 05.04.2023

Запрошуємо до нашого ліцею!

Промине ще зовсім небагато днів,і перший дзвоник покличе вас до школи. Наш ліцей ім.Лесі Українки –великий і затишний дім, дружна і тепла родина радо зустріне вас. Перед вами відчиняться двері у світ нового і цікавого, у світ невідомого, але дуже корисного! Поряд з вами навчатимуться хлопчики й дівчатка, серед яких зустрінете багато нових друзів.Вас чекає Солотвинський ліцей ім.Лесі Українки .

20:58 21.03.2023

З нагоди відзначення дня народження великого поета,Кобзаря українського народу, Тараса Григоровича Шевченка.

У ліцеї ім. Лесі Українки вчителькою української мови та літератури Вовканець Г.В. разом із вчителем мистецтва Лумей О.Я. та бібліотекарем Копинець Л.Я. було проведено захід "Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття". Юні аматори декларували вірші поета, виконували пісні на його слова. На заході були присутні голова Солотвинської  селищної ради  В.М.Йовдій , та начальник відділу культури М.В.Влад.

17:11 10.03.2023

8 Березня 2023

Милі жінки, ми цінуємо вашу мудрість, доброту та терпіння, які допомагають нам долати всі труднощі життя. Ви заслуговуєте на найвищу похвалу та подяку за все, що робите для нашого світу. Цього дня ліцей ім.Лесі Українки бажає вам щастя, здоров'я та удачі у всіх ваших починаннях. Нехай у вашому житті буде більше яскравих моментів, нових відкриттів та знайомств. Нехай ви завжди будете оточені любов'ю і турботою близьких вам людей, а ваше життя буде сповнене сенсу і радості. З святом 8 березня! Бажаємо вам красивих квітів, теплих обіймів та багато усмішок. Ви – справжні герої нашого життя.

17:19 08.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора