A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Солотвинський ліцей імені Лесі Українки Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

17 травня в ліцеї ім.Лесі Українки було проведено в 1 - 11класах єдиний національний урок "Безпечна дорога додому".

Ліцеїсти розширили знання щодо безпечної дороги додому зі школи, повторили правила дорожнього руху, дорожні знаки та їх призначення.Пригадали правила поведінки пішоходів, користування громадським транспортом та персональним електротранспортом, деяким обов’язковим вимогам до дітей як учасників дорожнього руху, порядку дій у разі дорожньо-транспортної пригоди чи інших нещасних випадків у дорозі. Розглянули рекомендації до використання (носіння) світлоповертальних елементів заради безпеки на дорозі – нової норми, яка впроваджена недавно до законодавства.

21:51 17.05.2023

Дирекція Солотвинського ліцею ім.Лесі Українки висловлює щиру подяку представникам "Центру безпеки громадян " Солотвинської селищної ради за чудові показові заняття

Велику цікавість викликала в учнів пожежна та поліцейська машина які приїхали прямо на подвір'я школи: для дітей було проведено практичні заняття по відпрацюванню дій під час виникнення надзвичайної ситуації у школі.Кожен бажаючий міг приміряти елементи спеціального рятувального костюма та відчувати себе рятувальником. Шановні рятувальники нехай у вас буде мінімум тривожних викликів і максимум часу на сімю,щоб ваша небесна покровителька Божа Матір була надійним помічником у нелегкій професійній діяльності .

16:47 11.05.2023

Навчально-тренувальні збори з навчального предмету "Захист Вітчизни". День другий

Сьогоднішній день для учнів 11 класів був насиченим приємними зустрічами з працівниками Солотвинської амбулаторії сімейної медицини. Головний лікар Прикоп Олена Ільківна та медичний працівник Данко Адіна Михайлівна провели для випускників цікаву подорож по медичному закладу. Здобувачі освіти мали можливість пройти кардіологічне обстеження, навчилися працювати з приладом для вимірювання тиску.

19:40 05.05.2023

Навчально-тренувальні збори з навчального предмету "Захист Вітчизни".

Висловлюємо подяку завідуючому амбулаторії сімейної медицини Цюбику Віктору Вікторовичу за цікаву й змістовну розповідь про роботу лікарів медичного закладу. Відвідування амбулаторії сімейної медицини відбулося в рамках навчально-тренувальних зборів з навчального предмету "Захист Вітчизни". Здобувачі освіти мали нагоду побачити найновіше діагностичне обладнання, познайомилися зі специфікою роботи лікарів різних спеціальностей, отримали відповіді на ряд запитань щодо надання першої домедичної допомоги.

19:37 04.05.2023

Вітаємо переможців!

Змагання першості з міні - ганболу (дівчата) серед збірних команд закладів загальної середньої освіти Солотвинської ТГ на честь воїнів ЗСУ. Вітаємо наших дівчат з перемогою у змаганнях. Ви гідно виступили і довели, що ви кращі і гідні цією перемогою. Бажаємо рухатися вперед і підкорювати все нові і нові п’єдестали. Домагатися найкращих результатів і бути лідерами. Нехай вам завжди супроводжує синій птах удачі і приємний аромат перемоги.

19:32 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора