A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Солотвинський ліцей імені Лесі Українки Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Тиждень права

Правові консультанти учні 9-11 класів  були учасниками щоденних цікавих правових заходів для учнів ліцею, учні - консультанти  були вчителями. Було проведено перевернуи  уроки де учні  мали змогу, побути вчителями та отримати масу задоволень від уроків.Всі задіяні учні були нагородженні грамотами.

17:47 18.12.2023

Правила пожежної безпеки для школярів

Проведена інформаційно-розяснювальна робота для учнів нашого ліцею.  Представники Тячівського РУ ДСНС, Центру безпеки громадян , Офіцерами громади та представниками соціальної сфери вручили листівки інформаційно-застережливого характеру, надали можливість діткам приміряти форми рятувальників та наголосили, що для власної безпеки необхідно ставитися свідомо й відповідально, адже нехтування правилами пожежної безпеки, як свідчить практика, зазвичай призводить до трагічних наслідків. Якщо у школі або будинку почалася пожежа, найголовніше – не панікувати! Необхідно негайно повідомити про це пожежну частину: телефонуй за номером 101 – чітко і ясно назви адресу і місце виникнення пожежі.

20:10 15.12.2023

Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства.

Рабство здається чимось давно забутим та минувшим, але на жаль, це не так. В нашу цифрову епоху досі процвітає торгівля людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну.

20:51 02.12.2023

Чудовий захід .Презентація проекту "Інноваційний дизайн освіти- розвитку громади"

На заході були присутні представники з Румунії, голова Солотвинської селищної ради Йовдій В.М.    В.о начальника управління освіти, молоді та спорту Гузова О.Н,начальник відділу культури Влад М.В,директор школи мистец Вайнагій Є.К та інші. Велику подяку висловлуємо батькам учнів та всім хто був присутній на заході.

19:06 29.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора