A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Солотвинський ліцей імені Лесі Українки Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.

Метою проведеного цього тижня в  ліцеї це поширення ідей олімпійського руху в Україні, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму. Проводять учні 3- б( вчитель Грин С. О )та 4- б (Мігалко Д.В.)

19:59 23.11.2023

З Днем Гідності та Свободи!

Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!(підготувала Гучканюк Ю.М)

19:50 21.11.2023

Кольоровий тиждень у початковій школі.

Кожного разу, побачивши в небі веселку, ми, як зачаровані, милуємося прекрасним творінням природи, вражаючим небесним явищем, яке приковує нашу увагу. З’являється місточок, який з’єднує землю з небом – це чарівна веселка. Це не просто гарне видовище, а й велика радість. Вона змушує посміхатися, піднімає настрій. А тому з 23 жовтня по 27 жовтня у Солотвинському ліцеї ім.Лесі Українки розпочався тиждень початкової школи під яскравою назвою «Кольоровий тиждень». Кожен день тижня присвячений певному кольору та має свою тематику. Відповідний колір був присутній у одяз,декорі. Ніжний лісовий приємний

18:59 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора