A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Солотвинський ліцей імені Лесі Українки Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Дата: від до Скинути

Вручення атестатів 9-11 класам.

Закінчена школа, і пора назавжди попрощатися не тільки з рідної партою, вчителями та однокласниками, а й з дитинством. Вас чекає більш відповідальне доросле життя, повне питань і складних рішень, іноді несправедливе, іноді незрозуміле. Ми хочемо вам побажати щоб ви завжди зуміли знайти вихід з будь-якої складної ситуації. Щоб ви завжди змогли впоратися з будь-якими незрозумілими речами. І нехай навколо вас завжди будуть люди, готові вам допомогти в скрутну хвилину.

18:12 30.06.2023

Останній дзвоник 2023 року

Дорогі випускники, сьогодні починається ваше доросле життя, яке неодмінно буде особливим. Ви залишаєте стіни рідної школи і відправляєтеся в напрямку, що підказує вам доля. Бажаємо можливості проявити відповідальність і можливість докласти всіх зусиль для здобуття справжнього щастя. Нехай життєві помилки ніколи не будуть відбуватися, щоб потім не виявлялося болісно гірко. Бажаємо успішного проходження будь-яких уроків підготовлених долею. Найважливіше – це слухайте серце і душу, адже вони ніколи не обдурять і завжди підкажуть, як краще всього діяти навіть в самій складній життєвій ситуації. Бажаємо успіхів і щастя, відкриття дивовижних граней буття. Нехай життя буде справді прекрасним і щасливим. Всі слова ваших вчителів наставників вимовлені щиро, від душі і серця, тому ми віримо в те, що вони збудуться.

17:05 17.06.2023

Учні 11 класів Солотвинського ліцею ім.Лесі Українки проводили навчальні екскурсії по установах Солотвинської територіальної громади

Екскурсія розпочалася з відвідуванням :Солотвинського діагностичного центру,"Інклюзивно- ресурсного центру", КНП "Нижньо - Апшанської лікарні", Центр безпеки громадян ,Центр адміністративних послуг. Учні були всі у захваті від таких цікавих екскурсій.Добре, що наш світ тримається на таких чуйних людях, які дбають про нашу молодь Дякуємо організаторам за інформативне, корисне та гарно організовані навчальні екскурсії.

15:25 02.06.2023

Участь у заході до Дня Героїв.

Відділом культури Солотвинської селищно ради було організовано захід до Дня Героїв,за участь голови Солотвинської селищної ради В.М Йовдій, заступників та членів структурних підрозділів територіальної громади. У якому мали честь прийняти участь учні Солотвинського ліцею імені Лесі Українки.Щиро вдячні  за запрошення!

15:58 23.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора